Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Pfanner Овошни сокови 2L 
Портокал нектар

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900014360)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Портокал 100%

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900014292)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Портокал 100% со пулпа

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900014308)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Праска

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900014018)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Црвен портокал

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900013998)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Јаболко 100%

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900014025)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Круша

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900013974)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Ананас нектар

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900014360)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Лимон-Зелен лимон

Пакување 2 литри (ЕАН код 9006900014872)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Зелена Јаболка

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900013981)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
А+Ц+Е коктел

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900014476)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Б+Ц+Е шумски плодови

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900014001)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Актив баланс

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900202996)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Актив фитнес

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900203016)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Мултивитамин нектар

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900014414)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
 
Pfanner Овошни сокови 1L 
Портокал нектар - диет

Пакување 1 литар (ЕАН код 9006900017514)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Рибизла

Пакување 1 литар ЕАН код 9006900017552

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Ананас 100%

Пакување 1 литар (ЕАН код 9006900017538)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Мултивитамин 100%

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017521)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Мултивитамин диет

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017743)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Делисимо Јагода и  др.

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017880)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Делисимо Манго и др.

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017897)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Био Мулти Голд

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017606)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Био Мулти Россо

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017613)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Портокал 100%

Пакување 1 литaр (ЕАН код 9006900017514)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Јаболко 100%

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017507)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Зелена Јаболка

Пакувањe 1 литaр (ЕАН код 9006900017569)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
А+Ц+Е коктел

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017552)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Б+Ц+Е шумски плодови

Пакувањe 1 литар (ЕАН код 9006900017552)

пакет 12 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
 
Pfanner Овошни сокови во ПЕТ 
Мултивитамин А+Ц+Е

Пакувањa
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010683)
       пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167621)
       пакет 12 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Зелена јаболка

Пакувањa
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010355)
       пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167935)
       пакет 12 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Црвен портокал

Пакувањa
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010362)
       пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167959)
       пакет 12 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Манго-Маракуја

Пакувањa
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010386)
       пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167942)
       пакет 12 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Лемoн-Личи

Пакувањa
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010553)
       пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167874)
       пакет 12 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
 
Pfanner Овошни сокови Гурмет 
Праска

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167454)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Кајсија

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167478)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Мултивитамин

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167485)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Портокал 100%

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167423)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
А+Ц+Е

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167614)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Ананас 100%

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167706)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Јаболка 100%

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167416)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Грејфрут

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167645)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Јагода

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167676)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Црвен портокал

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167812)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Зелена јаболка

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167867)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
Рибизла

Пакување 0,2 литри Gourmet (ЕАН код 90167768)

пакет 24 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
 
Pfanner Лименки 
Портокал

Пакување 0.33 литри лименка (ЕАН код 9006900014292)

пакет 24 лименки

рок на траење 24 месеци

 
Јаболка

Пакување 0.33 литри лименка (ЕАН код 90069352)

пакет 24 лименки

рок на траење 24 месеци

 
Грозје

Пакување 0.33 литри лименка (ЕАН код 90069345)

пакет 24 лименки

рок на траење 24 месеци

 
Леден чај праска

Пакување 0.33 литри лименка (ЕАН код 90069970)

пакет 18 лименки

рок на траење 24 месеци

 
Леден чај лимон

Пакување 0.33 литри лименка (ЕАН код 90069536)

пакет 18 лименки

рок на траење 24 месеци

 
 
Pfanner Ледени чаеви 
Праска

Пакувањa
       2 литри (ЕАН код 9006900011529) - пакет 6 парчиња
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010676) - пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167584) - пакет 12 шишиња
       0.33 литри лименка (ЕАН код 90069970) - пакет 18 лименки
рок на траење 12 месеци

 
Лимон-цитрон

Пакувањa
       2 литри (ЕАН код 9006900011512) - пакет 6 парчиња
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010621) - пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167751) - пакет 12 шишиња
       0.33 литри лименка (ЕАН код 90069536) - пакет 18 лименки
рок на траење 12 месеци

 
Шумски плодови

Пакувањe 2 литри (ЕАН код 9006900014803)

пакет 6 парчиња

рок на траење 12 месеци

 
Зелен чај

Пакувањa
       2 литри (ЕАН код 9006900014858) - пакет 6 парчиња
       1.5 литри ПЕТ (ЕАН код 9006900010690) - пакет 6 шишиња
       0.5 литри ПЕТ (ЕАН код 90167690) - пакет 12 шишиња

рок на траење 12 месеци

 
 
Pfanner Енергетски пијалоци 
Енергија

Пакување 250мл лименка (ЕАН код 90069536)

пакет 24 лименки

рок на траење 24 месеци

 
Енергија Кола

Пакување 250мл лименка (ЕАН код 90069277)

пакет 24 лименки

рок на траење 24 месеци

 
 
Pfanner Сокови призма 200мл 
Сокови призма 200мл

Пакет : 8 х 3 парчиња

Рок на траење : 12 месеци

 
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp