Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ЗА СИТЕ УЧЕНИЦИ ... Распоред на часови - ГРАТИС ! Печати E-mail
Вторник, 4 Септември 2007

img
Драги ученици ,

Нека Ви е со среќа НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА !
И овој пат нашата компанија не Ве заборави .

Со секој купен сок PFANNER од 2L
–     добивате РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ГРАТИС !

Купете сок PFANNER од 2L на кој се наоѓа Вашиот распоред на часови , доколку не е , задолжително побарајте го од вашиот продавач ....

УЖИВАЈТЕ ВО ПРЕКРАСНИОТ ВКУС НА PFANNER !

Побрзајте количините се ограничени …

Последна промена <Вторник, 4 Септември 2007>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp