Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ !!! ( огласот е завршен ... ) Печати E-mail
Петок, 3 Август 2007

Нашата фирма ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ - Скопје

ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА                                                                                                

> ВОЗАЧ ( со Ц-категорија ) - ЕДНО ЛИЦЕ

                           

ПРЕДНОСТ ИМААТ ЛИЦА СО РАБОТНО ИСКУСТВО

ИСКУСТВО ВО ДИСТРИБУЦИЈА НА ПРЕХРАМБЕНИ ПРОИЗВОДИ

СТАРОСНА ГРАНИЦА : 30год.


За пријавување доставете CV СО КРАТКА БИОГРАФИЈА во просториите на
ЏС АКТУЕЛ ( до ресторан Дојрана ) , Ул. 624 ББ - Скопје ,
најкасно до 31.08.2007год. или на e-mail : dime@aktuel.com.mk

Ве молиме без телефонски јавувања ...


Со почит ,
ЏС АКТУЕЛ - Скопје
Сектор за логистика и дистрибуција
01.08.2007год.

Последна промена <Понеделник, 5 Ноември 2007>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp