Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

НАСКОРО ... ВАША ЛЕТНА АВАНТУРА ! Печати E-mail
Вторник, 10 Јули 2007

img
Ова лето Pfanner за Вас приреди вистинско изненадување !
ТОА Е ВАШАТА ЛЕТНА АВАНТУРА ...

ЗА КУПЕНИ 2 СОКА PFANNER ОД 2Л ,
ДОБИВАТЕ ЛЕДЕН ЧАЈ PFANNER ОД 2Л ГРАТИС !

Акцијата започнува од 16.07.2007 год.

Побарајте го промотивниот сет во најблискиот маркет .
Во промотивниот сет влегуваат Вам многу добро познатите 8-вкусови на Pfanner , а ледениот чај може да биде со вкус на : праска , зелен лимон или шумски плодови – коктел .

Одберете ја Вашата комбинација и приредете
им на Вашите чувстава ВИСТИНСКО ЛЕТНО ОСВЕЖУВАЊЕ ...

Побрзајте количините се ограничени .
Кликнете на сликата за да го видите официјалниот постер на кампањата .

Последна промена <Среда, 11 Јули 2007>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp