Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

CREMOSA – Ново од прoграмата на DUKAT . Печати E-mail
Четврток, 5 Јули 2007

imgЛинијата на десертни јогурти Cremosa е новото изненадување на Dukat .
Овој раскошен овошно – млечен десерт е направен од кремаст јогурт и сочни парчиња на овошје .
Откријте како парчињата на овошје го претвораат DUKAT-овиот јогурт во совршен овошен десерт .
Овие артикли можете да ги најдете во пакување од 150гр. и тоа во следниве 4 – варијанти :

CREMOSA - VANILA микс 150гр

CREMOSA - ШУМСКА ЈАГОДА 150гр

CREMOSA - ПРАСКА 150гр

CREMOSA - ЈАБОЛКО / БИСКВИТ 150гр

УЖИВАЈТЕ ВО ВИСТИНСКОТО ПРИЈАТНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ !

Последна промена <Четврток, 5 Јули 2007>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp