Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... Print E-mail
Thursday, July 7, 2011

ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
дистрибутер на познати светски брендови , објавува :

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

МАГАЦИОНЕР

Совршените кандидати би припаѓале на групата мотивирани ,
млади луѓе кои имаат желба да работат и да ги искажат своите способности и потенцијали .
- Да имаат работно искуство во областа на магацинско работење и дистрибуција .
- Предност имаат кандидатите со возачка Ц-категорија .

ВОЗАЧ-ДИСТРИБУТЕР


- Задолжително да поседува Ц-категорија
- Искуство во областа на дистрибуција на стока
- Да ги познава магацините и останати продажни локации во цела Македонија

Сите заинтересирани кандидати да испратат своја биографија - CV
на адреса ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ , П.Фах: 578 - 1000 Скопје со назнака " ЗА ОГЛАС "
или на e-mail : kontakt@aktuel.com.mk најдоцна до 15.07.2011.

>> Вашата апликација можете да ја оставите и на страницата ...
>> За да пополните апликација притиснете тука .


ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ / Скопје , 07.07.2011

Modified <Thursday, July 7, 2011>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp