Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... ( огласот е завршен ... ) Печати E-mail
Четврток, 7 Јули 2011

ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
дистрибутер на познати светски брендови , објавува : ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ...


МАГАЦИОНЕР

Да има работно искуство во областа на магацинско работење и дистрибуција .

Предност имаат кандидатите со возачка Ц-категорија .


ВОЗАЧ-ДИСТРИБУТЕР

Задолжително да поседува Ц-категорија

Искуство во областа на дистрибуција на стока

Да ги познава магацините и останати продажни локации во цела Македонија


Кандидати би припаѓале на групата мотивирани ,
млади луѓе кои имаат желба да работат и да ги искажат своите способности и потенцијали .


Сите заинтересирани кандидати да испратат своја биографија - CV
на адреса ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ , П.Фах: 578 - 1000 Скопје со назнака " ЗА ОГЛАС "
или на e-mail : igor.jovanovski@aktuel.com.mk најдоцна до 15.07.2011.


>> Вашата апликација можете да ја оставите и на страницата ...
>> За да пополните апликација притиснете тука .


ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ / Скопје , 07.07.2011

Последна промена <Понеделник, 19 Септември 2011>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp