Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

НАСКОРО ... НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ ! Print E-mail
Monday, June 6, 2011

img

Наскоро на Македонскиот пазар ке се појави НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ DELISIMO .

DELISIMO е бренд кој Ви гарантира природен производ со висока А-класа .

Пилето е едгледано на природен начин по сите светски стандарди .

Под брендот DELISIMO , освен СВЕЖО ПИЛЕ ке бидат лансирани неколку производи од свежата програма и тоа : ПИЛЕШКИ ЏИГЕР СО СРЦА ,ПИЛЕШКИ ЖЕЛУДНИК , ПИЛЕШКИ ВРАТОВИ ... а во смрзната варијанта ке можеме да Ви го понудиме СМРЗНАТО ПИЛЕ .  

Побарајте во најблискиот маркет и вкусете го ВИСТИНСКИОТ ПРИРОДЕН ВКУС !


Modified <Monday, June 6, 2011>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp