Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

НАСКОРО ... НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ ! Печати E-mail
Понеделник, 6 Јуни 2011

img

Наскоро на Македонскиот пазар ке се појави
НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ DELISIMO .
DELISIMO е бренд кој Ви гарантира природен производ со А-класа .
Пилето е едгледано на природен начин по сите светски стандарди .
При одгледувањето во исхраната се користени исклучиво природни состојки и чиста вода .

Под брендот DELISIMO , освен СВЕЖО ПИЛЕ ке бидат лансирани неколку производи од свежата програма и тоа : ПИЛЕШКИ ЏИГЕР СО СРЦА ,ПИЛЕШКИ ЖЕЛУДНИК , ПИЛЕШКИ ВРАТОВИ ... а во смрзната варијанта ке можеме да Ви го понудиме СМРЗНАТО ПИЛЕ .  

Побарајте во најблискиот маркет и вкусете го ВИСТИНСКИОТ ПРИРОДЕН ВКУС !


Последна промена <Понеделник, 6 Јуни 2011>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp