Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

20 ГОДИНИ ЏСП АКТУЕЛ - УСПЕШНАТА ПРИКАЗНА ПРОДОЛЖУВА ... Печати E-mail
Сабота, 22 Мај 2010

img

На 13-ти Мај 2010 год. е пуштен во употреба
новиот овјект на ЏСП АКТУЕЛ .
Објектот се состои од управна зграда ,
магацински простор од 1700м2 и разладни комори од 8500м3 .
Изграден е по сите стандарди и испочитувани се сите законски регулативи.Особено сме горди на овој објект бидејки годинава се навршуваат 20 години од постоењето на нашата компанија .
Од основањето па до денес АКТУЕЛ тежнееше да прерасне во модерна компанија со извонредна организација на работењето и кадар што е обучен по високи стандарди .
Се надеваме дека тоа го постигнавме и дека соработката со сите наши коминтенти ке се развива се повеќе и повеќе ...

Доколку гледате можност за соработка , за подетални информации околу нашите услуги , Ве молиме да се обратите на тел.: 02 2551 820 , 02 3175 049 или на e-mail : kontakt@aktuel.com.mk

ЏСП АКТУЕЛ ДООЕЛ
Скопје , 21.05.2010

Последна промена <Сабота, 22 Мај 2010>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp