Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... ( огласот е завршен ) Печати E-mail
Петок, 7 Мај 2010

ЏСП АКТУЕЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
ексклузивен увозник и дистрибутер на познати светски брендови , објавува :

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ФИНАНСИСКИ АДМИНИСТРАТОР

Совршените кандидати би припаѓале на групата мотивирани ,
млади луѓе кои имаат желба да работат и да ги искажат своите способности и потенцијали .
Потребни професионални и лични квалификации :

Завршено високо образование

Познавање на англиски јазик

Работа со компјутер ( Microsoft Office )

Возачка дозвола : Б-категорија

Пожелно работно искуство во областа на финансиското работење минимум 2 години

Способност за тимско работење

Комуникациски и организациски способности


Сите заинтересирани кандидати да испратат своја биографија - CV
на адреса Ул.624 ББ - 1000 Скопје со назнака " ЗА ОГЛАС "
или на e-mail : kontakt@aktuel.com.mk најдоцна до 21.05.2010.

>> Вашата апликација можете да ја оставите и на страницата ...
>> За да пополните апликација притиснете тука .


ЏСП АКТУЕЛ ДООЕЛ / Сектор за финансии / Скопје , 07.05.2010

Последна промена <Петок, 21 Мај 2010>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp