Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

НОВО ОД PIVKA ... Печати E-mail
Четврток, 16 Април 2009

img


Во асотртиманот на салами ПИВКА ги додаде и новите пакувања на
ЕКСТРА ПИЛЕШКА САЛАМА .

Сега на располагање освен старите пакувања од 200гр и 500гр ги имате и во нови пакувања од 350гр и 800гр ….

Доколку не сте ги пробале тоа може да го направите сега .
ПИВКА ЕКСТРА САЛАМИТЕ се толку многу вкусни што повеќе нема да купите друга салама .
Особено се омилени кај најмалите .... просто ја обожуваат .
Ако не верувате : ПРОБАЈТЕ ДА ИЗЕДЕТЕ САМО ЕДНО ПАРЧЕ ....

Последна промена <Четврток, 16 Април 2009>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp