Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

БОРДС ЕВЕ 500ГР ( 10+2-ГРАТИС ) ... ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ Печати E-mail
Четврток, 9 Април 2009

На сите коминтенти ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ овој пат им ја дава
наградата за лојалноста кон БОРДС ЕВЕ 500гр. ....
За купени 10 парчиња се добиваат 2 парчиња - ГРАТИС !

- Акцијата започнува од 06.04.2009 а количините се ограничени .

Bords Eve - КЛАСИК е високо квалитетен растителен маргарин 60% .

Има специфичен вкус и арома на путер , со умерена солена нота .
Bords Eve е толку единствен бидејки е направен од природни состојки измешани според шведски рецепт .

Одличен е со сите видови леб и крекери а особено е погоден за сендвичи .

Веке 15 години е присутен на Македонскиот пазар , според квалитетот е на самиот врв и е омилен кај купувачите од сите возрасти .


Последна промена <Четврток, 9 Април 2009>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp