Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

Bords Eve 500 грама + 10% ГРАТИС!!! Печати E-mail
Среда, 2 Мај 2007

imgКако и многу пати до сега и овој пат Bords Eve
им се заблагодарува за верноста на своите потрошувачи.

Побарајте го Вашиот омилен маргарин во најблискиот маркет, во промотивно пакување со 10% ГРАТИС ЗА ИСТА ЦЕНА.
Количините се ограничени.

Bords Eve е високо квалитетен растителен маргарин 60%.
Има специфичен вкус и арома на путер, со умерена солена нота.
Bord Eve е толку единствен бидејки е направен од природни состојки измешани според шведски рецепт.
Одличен е со сите видови леб и крекери а особено е погоден за сендвичи.
Веке 15 години е присутен на Македонскиот пазар, според квалитетот е на самиот врв и е омилен кај купувачите од сите возрасти.

Овој пат можете да го најдете во пакување од 500гр + 50гр – Гратис за иста цена!

Последна промена <Петок, 29 Јуни 2007>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp