Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ВИТАМИНСКО МЛЕКО DUKAT - ВО НОВО РУВО ! Печати E-mail
Понеделник, 27 Октомври 2008

img

Драги потрошувачи ,
Веруваме дека низ годините наназад се уверивте дека Вашето здравје секогаш ни е на прво место ... Нов чекор во настојувањата на ДУКАТ е и освежениот и динамички изглед на Вашето омилено млеко а особено на децата кои просто го обожаваат ...


ВИСТИНСКО МЛЕКО ЗА ВИСТИНСКА ЕНЕРГИЈА !
МЛЕКО DUKAT 2,8% 1Л Витамин +

Најмладите понекогаш е тешко да ги наговорите да се напијат толку потребна чаша млеко ...

За нив е идеално DUKAT трајно млеко ВИТАМИН + .

Со продолжен рок на траење ова млеко е прилагодено на брзиот животен ритам , а со својот состав е наменето токму на оние што додатно се исцрпуваат или на оние на кои им е потребно нешто повеке од обична чаша млеко .

Покрај калциумот , белковините и минералите присутни во сите врсти DUKAT млеко , ВИТАМИН + е додатно збогатено со уште 7 витамини и тоа :   A, E, B3, B5, B6, B12 и фолна киселина .

Ова млеко ке го зацврсти и ке го направи поотпорен секој член од Вашето семејство а особено е корисно во периодите на појачани телесни и ментални напори .

Деца , спортисти , трудници и доилки но и секој што сака да го подобри имунитетот на организмот во ова млеко ке најде свој сојузник и пријател и притоа ке ужива во неговиот препознатлив вкус .


Последна промена <Вторник, 28 Октомври 2008>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp