Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ Печати E-mail
Понеделник, 20 Октомври 2008

img
Многу често си ги поставуваме следниве прашања :

Дали се храниме здраво ?

Внесуваме ли доволно витамини и минерали во организмот ?

Дали е добро да пиеме витамини во вид на таблети ?

Во кое овошје кои витамини и минерали ги има итн ....


Се разбира дека е најдобро да внесуваме природни витамини преку исхраната , особено преку овошјето и овошните сокови ...

PFANNER е реномиран производител на овошни сокови и ледени чаеви .
Во процесот на производство користи исклучиво природни состојки и еколошки здрава и чиста вода од изворите во подножлето на Алпите .

Ви ги препорачуваме PFANNER соковите токму поради тоа што се испитани и се со сите потребни сертификати и стандарди за квалитет , а и затоа што се богати со многу природни витамини .

За да се запознаете во кое овошје какви витамини има кликнете нa сликата .

Последна промена <Четврток, 23 Октомври 2008>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp