Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

PFANNER СЕТ ( СОК 2Л + ЛЕДЕН ЧАЈ 2Л ) .... СУПЕР ЦЕНА ! Печати E-mail
Понеделник, 20 Октомври 2008

imgПовторно со Вас и повторно за Вас ....
Овој пат пријатно изненадување од PFANNER ... СЕТ ( СОК 2Л + ЛЕДЕН ЧАЈ 2Л ).
Побарајте го во најблискиот маркет Вашиот омилен вкус на СОК 2Л во комбинација со ЛЕДЕН ЧАЈ 2Л ( праска , лимон или коктел ) и тоа по СУПЕР ЦЕНА !

Ова е двојно задоволство за сите обожаватели на квалитетен сок и овошен леден чај .
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ОВОШЈЕТО ...


Последна промена <Понеделник, 20 Октомври 2008>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp