Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

НОВ ПРОИЗВОД ОД PFANNER .... СОК ПРИЗМА 200мл. Печати E-mail
Понеделник, 13 Октомври 2008

img
PFANNER пласираше нов производ во својата палета на овошни
сокови ... СОК ПРИЗМА 200МЛ

Практично пакување од 200мл. , погодно за излети , прошетки како и за во школо за најмладите .
( Кликни на сликата за да ги видиш сите вкусови на овој производ ... )

...

Последна промена <Четврток, 16 Октомври 2008>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp