Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... Печати E-mail
Петок, 10 Октомври 2008

Нашата фирма ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ - Скопје

ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА
                                                                                 

> МАГАЦИОНЕРИ

> ДИСТРИБУТЕРИ-ВОЗАЧИ ( со Ц-категорија )

                           

ПРЕДНОСТ ИМААТ ЛИЦА СО РАБОТНО ИСКУСТВО

ИСКУСТВО ВО ДИСТРИБУЦИЈА НА ПРЕХРАМБЕНИ ПРОИЗВОДИ

СТАРОСНА ГРАНИЦА : 30год.


За пријавување испратете CV СО КРАТКА БИОГРАФИЈА на e-mail : kontakt@aktuel.com.mk , со назнака ЗА ОГЛАС .

Ве молиме без телефонски јавувања ...


Со почит ,
ЏС АКТУЕЛ - Скопје
Сектор за логистика и дистрибуција
10.10.2008год.

Последна промена <Петок, 10 Октомври 2008>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp