Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

НОВИ ПРОИЗВОДИ ... НА ВАШЕ ЗАДОВОЛСТВО ! Печати E-mail
Вторник, 22 Април 2008

Почитувани ,

Би сакале да Ви ги понудиме новите производи во нашата компанија .
Од неодамна ЏС АКТУЕЛ е дистрибутер за следниве BRAND-производи :


PIVKA – асортиман на пилешки преработки ( пилешки виршли и салами ) и смрзнато пилешко месо ( пиле , батак-карабатак , карабатак , џигер ... )                                          


SORAYA – козметички производи ( светски познат бренд )


BERGEN – колачи ( широк асортиман , висок квалитет по многу прифатливи цени ... )                                                                                  


Со клик на брендот можете да ги посетите оригиналните web-страници на наведените брендови и да се запознаете со производите .

Во КАТАЛОГ побарајте го Вашиот омилен BRAND и симнете го каталогот со целосниот асортиман на артикли .
                                             


Со почит ,
ЏС АКТУЕЛ ДООЕЛ - Скопје

Последна промена <Петок, 17 Октомври 2008>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp