Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

БОРДС ЕВЕ 500гр + 10% ГРАТИС !!! Печати E-mail
Петок, 14 Декември 2007

imgКако и многу пати до сега и овој пат Bords Eve
им се заблагодарува за верноста на своите потрошувачи.

Побарајте го Вашиот омилен маргарин во најблискиот маркет, во промотивно пакување со 10% ГРАТИС ЗА ИСТА ЦЕНА !
Количините се ограничени ...

Bords Eve е високо квалитетен растителен маргарин 60%.
Има специфичен вкус и арома на путер, со умерена солена нота.
Bord Eve е толку единствен бидејки е направен од природни состојки измешани според Шведски рецепт.
Одличен е со сите видови леб и крекери а особено е погоден за сендвичи.
Веке 15 години е присутен на Македонскиот пазар, според квалитетот е на самиот врв и е омилен кај купувачите од сите возрасти.

Овој пат можете да го најдете во пакување од 500гр + 50гр – Гратис за иста цена!

Последна промена <Петок, 14 Декември 2007>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp