Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

НОВ ПРОГРАМ DUKAT – Хрватска Печати E-mail
Понеделник, 30 Април 2007

imgПочитувани,

Ве информираме дека од Април-2007, нашата фирма стана дистрибутер за производите од програмата DUKAT, земја на потекло Хрватска.

Нашата фирма е ексклузивен дистрибутер на целата територија на Р.Македонија не вклучувајки ги ланците маркети.

Програмата на DUKAT се состои од млеко и млечни производи произведени по високи Хрватски стандарди и повекето од нив се одликувани со престижната ознака “Hrvatska Kvaliteta“, што ја доделува Хрватската Стопанска Комора.
img
Асортиманот главно е поделен во две групи BRAND-NAME производи и тоа: DUKAT и SIRELA.

Многу препознатливиот бренд на ДУКАТ го носат следниве групи на производи: ТРАЈНО МЛЕКО, ЧОКОЛАДНО МЛЕКО, ЈОГУРТ, КИСЕЛА ПАВЛАКА, МЛЕЧЕН НАМАЗ ДУКАТЕЛА, ОВОШНИ ЈОГУРТИ ( AB-KULTURA, BIOAKTIV LGG, FRUTISIMA GO, YOGSI ).

Под брендот на SIRELA се следниве производи: ТОПЕНИ СИРЕЊА PICOK, КАШКАВАЛ PODRAVEC и др.

Сите производи се произведени со висока технологија по високи светски стандарди и од свежо Хрватско млеко, во строго контролиран процес на производство и ги имааат сите потреби сертификати.

За подетални информации околу производите видете го делот од страницата со логото на DUKAT и SIRELA.

Последна промена <Среда, 6 Јуни 2007>
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp