Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... Print E-mail
Thursday, July 7, 2011

ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
дистрибутер на познати светски брендови , објавува :

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

МАГАЦИОНЕР

Совршените кандидати би припаѓале на групата мотивирани ,
млади луѓе кои имаат желба да работат и да ги искажат своите способности и потенцијали .

Modified <Thursday, July 7, 2011>
More...
 
НАСКОРО ... НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ ! Print E-mail
Monday, June 6, 2011

img

Наскоро на Македонскиот пазар ке се појави НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ DELISIMO .

DELISIMO е бренд кој Ви гарантира природен производ со висока А-класа .

Пилето е едгледано на природен начин по сите светски стандарди .

Modified <Monday, June 6, 2011>
More...
 
20 YEARS JSP AKTUEL ... Print E-mail
Saturday, May 22, 2010

img

На 13-ти Мај 2010 год. е пуштен во употреба
новиот овјект на ЏСП АКТУЕЛ .
Објектот се состои од управна зграда ,
магацински простор од 1700м2 и разладни комори од 8500м3 .
Изграден е по сите стандарди и испочитувани се сите законски регулативи.Особено сме горди на овој објект бидејки годинава се навршуваат 20 години од постоењето на нашата компанија .

Modified <Wednesday, May 26, 2010>
More...
 
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... Print E-mail
Friday, May 7, 2010

ЏСП АКТУЕЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
ексклузивен увозник и дистрибутер на познати ветски брендови
објавува

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ФИНАНСИСКИ АДМИНИСТРАТОР


                                                                         
Совршените кандидати би припаѓале на групата мотивирани , млади луѓе кои имаат желба да работат и да ги искажат своите способности и потенцијали .

Modified <Friday, May 7, 2010>
More...
 
Other news
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp