Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... ( огласот е завршен ... ) Печати E-mail
Четврток, 7 Јули 2011

ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
дистрибутер на познати светски брендови , објавува : ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ...


МАГАЦИОНЕР

Да има работно искуство во областа на магацинско работење и дистрибуција .

Предност имаат кандидатите со возачка Ц-категорија .

Последна промена <Понеделник, 19 Септември 2011>
Читај повеќе...
 
НАСКОРО ... НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ ! Печати E-mail
Понеделник, 6 Јуни 2011

img

Наскоро на Македонскиот пазар ке се појави
НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ DELISIMO .
DELISIMO е бренд кој Ви гарантира природен производ со А-класа .
Пилето е едгледано на природен начин по сите светски стандарди .

Последна промена <Понеделник, 6 Јуни 2011>
Читај повеќе...
 
20 ГОДИНИ ЏСП АКТУЕЛ - УСПЕШНАТА ПРИКАЗНА ПРОДОЛЖУВА ... Печати E-mail
Сабота, 22 Мај 2010

img

На 13-ти Мај 2010 год. е пуштен во употреба
новиот овјект на ЏСП АКТУЕЛ .
Објектот се состои од управна зграда ,
магацински простор од 1700м2 и разладни комори од 8500м3 .
Изграден е по сите стандарди и испочитувани се сите законски регулативи.Особено сме горди на овој објект бидејки годинава се навршуваат 20 години од постоењето на нашата компанија .

Последна промена <Сабота, 22 Мај 2010>
Читај повеќе...
 
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... ( огласот е завршен ) Печати E-mail
Петок, 7 Мај 2010

ЏСП АКТУЕЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
ексклузивен увозник и дистрибутер на познати светски брендови , објавува :

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ФИНАНСИСКИ АДМИНИСТРАТОР

Совршените кандидати би припаѓале на групата мотивирани ,

Последна промена <Петок, 21 Мај 2010>
Читај повеќе...
 
Останати вести
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp