Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... Print E-mail
Thursday, July 7, 2011

ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
дистрибутер на познати светски брендови , објавува :

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

МАГАЦИОНЕР

Совршените кандидати би припаѓале на групата мотивирани ,
млади луѓе кои имаат желба да работат и да ги искажат своите способности и потенцијали .

More...
 
НАСКОРО ... НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ ! Print E-mail
Monday, June 6, 2011

img

Наскоро на Македонскиот пазар ке се појави НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ DELISIMO .

DELISIMO е бренд кој Ви гарантира природен производ со висока А-класа .

Пилето е едгледано на природен начин по сите светски стандарди .

More...
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp