Немате инсталирано флеш-плеер или тој е застарен.Кликни овде за да симнеш најнов флеш-плеер.

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ... ( огласот е завршен ... ) Печати E-mail
Четврток, 7 Јули 2011

ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
дистрибутер на познати светски брендови , објавува : ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ...


МАГАЦИОНЕР

Да има работно искуство во областа на магацинско работење и дистрибуција .

Предност имаат кандидатите со возачка Ц-категорија .

Читај повеќе...
 
НАСКОРО ... НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ ! Печати E-mail
Понеделник, 6 Јуни 2011

img

Наскоро на Македонскиот пазар ке се појави
НОВО ДОМАШНО ПИЛЕ DELISIMO .
DELISIMO е бренд кој Ви гарантира природен производ со А-класа .
Пилето е едгледано на природен начин по сите светски стандарди .

Читај повеќе...
 

©2017 JS AKTUEL

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • http://aktuel.com.mk/km160.asp